ani's FotoPage

By: ani zulha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 31-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Port Dickson...kenangan terindah...

my best fren in the world..
adeihhh...
posing time...
View all 9 photos...
31 March ke 1 April 2007...reunion yang entah kali keberapa...tp ini lah first time aku join reunion rakan2 sekolah menengah aku....
Umur kami2 semua dah nak menjangkau ke 25 tahun..tp tengok sahajalah lagak masing2... tak macam 25 kan? Jangan tak tau...ade yang masih single n available lagi ni....sapa2 berminat...kontek la aku! Huhu...tp org yang berminat...slalunya mesti kepala pun lebih kurang dgn kami jer...hepi go lucky!
2 hari satu malam...walaupun agak singkat..but meninggalkan satu detik yang memang sweet sangat...terasa bagaikan kembali di zaman persekolahan sekejap....mostly mereka2 ni geng start form 1....
Nway thanks to all...Ijah yang sponsor penginapan kat banglo exec (Singapore House) masa kat sana...teringat lak masa mula2 nak jejak kaki ke banglo ni...tengok luar...horror semacam jer...ngeri siot! Skali dah masuk dalam...orait aje....semua complete...huhu...N rakan2 yang menambah rasa keriangan sepanjang dua hari satu malam tu... Diana, Naim, Edi, Syafek, Ali, Zamroji, Azua, Achik, Zaimah, Zam...thanks a lot... Pada Zam...cerita psikologi kau tu rasa2 cam kena batang hidung aku jer...hehehe...tenkiu...tp bab tak setia ni...tu yang aku musykil skit! Huhu...
Selamat Tinggal Port Dickson...semoga aku sampai ke sana lagi....huhu..cam ade makna pelik jer....


Friday, 16-Mar-2007 04:19 Email | Share | | Bookmark
my sweetheart

uiks!
hehehe..pakai spek terbalik
duta kedai emas wah chan
View all 6 photos...
My Sweetheart...Fatin..Fakhrul...Faris...


Tuesday, 26-Dec-2006 13:55 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru...

Aku dan Ila...
Pijan n Ila...
achik n ila...
View all 5 photos...
Maka pada tanggal 23hb Disember 2006...selamatla kawan aku ila n pijan di satukan...tak sangka deme bertemu jodoh....so aku n kengkawan pegi majlis sebelah umah perempuan... dekat taiping...tak ramai sgt member lama yang aku jumpa...aku pun last minit baru konpem nak join ikut....tapi bila tengok ila n pijan ni bersanding macam kawin main-main jer deme ni....bukan aku sorang yang ckp....ade lg dua tiga org ckp...maybe sbb dua-dua kawan. masa study diploma dulu...takdela deme bercinta...dah keje baru nak bercinta...hehehe...tapi apa nak dikata...itulah jodoh...kita hanya mampu merancang...tapi Allah la yang menentukan...ewahhh...
Keesokan harinya lak....member diploma gak kawin...si izwan...tp tak leh pergi...pasal jauh sangat nun di utara...balik ke perak ni pun dah letih bangat...
Apapun...pada ila n pijan..dan izwan serta pasangannya...selamat berbahagia...semoga kekal hingga ke akhir hayat....dan selamat menimang cahaya mata...huhuhu...suka ati aku jer...


Thursday, 14-Dec-2006 11:16 Email | Share | | Bookmark
Aksi terlampau versi 3F balik kampung!

hehehe...
Cak! Sayalah cucu atuk...
Comeynyer saya ni...
View all 20 photos...
9hb Disember sampai 11hb Disember... semua rakyat encik yusof dan puan khalijah balik ke kampung sempena kenduri anak abang sepupu aku kawin... Selamat Pengantin Baru utk Mohd Shahrizal n Al Manira....sori gambo kawin deme tak der la...pegi rumah bawak perut n mulut jer...kamera takde...hehehe...pdhal sebelah rumah aje...huhuhu...

Di kesempatan itu...aku pun merakamla aksi-aksi terhebat anak-anak pasangan Nor Hizan n Mohd Faizal sepanjang di kampung....Faris Iskandar, Fakhrul Amirul, Fatin Shuhada... Tengok aksi mereka ni...kadang-kadang boleh tergelak..tulah kekadang boleh rindu bangat sama mereka deh! macam-macam perangai...terutama bila nak beraksi di depan kamera....tapi mereka-mereka ini terlalu aktif....kekadang luar kawalan jugala...si ibu, ayah, atuk, opah, mak ngah, mak njang, mak tam n mak teh bila menjaga mereka-mereka ini....hehehe...


Saturday, 11-Nov-2006 08:30 Email | Share | | Bookmark
Hepi Graduation Day To Ani....

tgh beratur
dlm dewan konvo
with my abah
View all 15 photos...
Selamat bergraduasi ani! Tak sempat nak berposing dgn ramai org...because jurufoto terpaksa berangkat ke perak tghari tu juga...atas sebab2 yang tak dapek nak dielakkan. Tq pada jurufoto kerana sudi juga menghadiri majlis graduasiku...walaupun aku bukan graduan first class...huhuhu...takpe ler....janji dapat gak aku segulung ijazah...setelah jerih payah di menara gading...ewahhh...ayat cam sedapkan hati sendiri jer...layan jelah...
Kul 5.30 pagi dah bangun...maklumler masa utk berangan di subuh hari kena amik kira... majlis akan start 7.30 pg...nak bergerak dari puchong lagi...last-last terlambat gak sampai uitm shah alam...nasib ler ade cik GD membetulkan jubah aku yang sememangnya dah kelam kelibut..saiz pun dah mcm leh masuk dua org...huhuhu...tq cik GD!
Yang dtg ari tu semua hero-hero jer...my abah sayang n abg ipar...akak aku kena jaga hero-hero n heroin kat rumah....tq my abah....ni sayang abah ni... n tq my abg lang....
So gambo-gambo yang ade ni...gambo yang aci dan je lah...sapa yang aku jumpa...org itu jelah aku posing dgn dia...tapi nasib gak sempat bergambor dgn kawan jerih payah aku buat thesis n study...encik nasrul...lepas ni dah tak tau bila masa nak jumpa...tq encik nasrul...byk sgt tolong aku...tak terbalas jasa....kawan lagi sorang...tak kunjung jelma lak, kabo berita pun dah takde...cik raihana...tah ler, aku yang menyepikan diri ke dia... n specially pada lecturer yang memang tak mampu aku balas jasa seumur hidup ni....encik faisal....tq so much....tah bila nak jumpa dia...lunaskan hutang website....sori encik...tidak berkesempatan dah laa ni....
Dlm 24 tahun mengejar ilmu...selain ilmu duniawi, byk gak ilmu-ilmu sampingan yang aku belajar.... semuanya utk menghadapi dunia yang penuh pancaroba ni....kalau kail panjang sejengkal, jangan lautan hendak diduga...begitulah adanya...banyak silap aku dah buat....bagi pengajaran yang begitu bermakna untuk masa akan datang.... apapun...kita ENJOYYYYYYYYYYY dulu.... huhuhu sempat lagi tuh!


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net